Wie zijn wij!

Mijn naam is Robert Schalke, aangenaam!  Na mijn rechtenstudie heb ik in 2007 mijn WOZ-diploma gehaald. De eerste jaren heb ik gewerkt als WOZ-jurist  voor een gemeente.  Het werk vond ik prachtig. Snel werd mij duidelijk dat er onder woningeigenaren veel onvrede was over de hoogte van de WOZ-waarden. 

Daarom ben ik in 2010 mijn eigen juridisch advieskantoor begonnen en werk ik voor particulieren in plaats van de gemeente.  Ik doe niets liever dan u helpen om uw WOZ-waarde te verlagen en daar ben ik goed in. Dat doe ik niet alleen, maar samen met hulp van lokale makelaars en taxateurs. 

Wij zijn trots op ons gemiddelde slagingspercentage van 90 %. Dit ligt ruim boven het landelijke gemiddelde. Persoonlijk contact met de klant vind ik belangrijk. Daarom richt ik mij vooral op woningeigenaren in de regio Overijssel en Gelderland. Het voordeel is dat ik me in deze omgeving thuis voel en indien nodig wij de woning kunnen bekijken. Op deze wijze krijgen wij een veel beter beeld van de juiste waarde van uw woning en kunnen wij een bezwaarschrift op maat afleveren.


mr. Robert Schalke

Waarom bezwaar maken via MR4U


  • Slagingspercentage van 90%
  • Al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van Wet WOZ
  • Gratis WOZ-bezwaar
  • WOZ gediplomeerd jurist stelt uw bezwaarschrift op
  • Werkt samen met lokale makelaars en taxateurs