Klantbeoordelingen


“U heeft voor mij meer dan mooi werk gedaan. Ik ben zeer tevreden met de forse verlaging van € 542.000 naar 
€ 488.000. Dit had ik niet verwacht.”

A. Pestman, Zwolle

“Ik ben zeer tevreden over de uitslag waarbij de WOZ-waarde door het Tricijn te Epe is verlaagd van € 329.000 
naar € 280.000.”

mevr. Hamersma, Apeldoorn
“Heel veel dank en waardering voor uw inzet bij het verlagen van mijn 

WOZ-waarde.”

Alinda, Hattem

"Na een aantal malen te zijn geconfronteerd met veel te hoge WOZ-waarden ben ik hierover met de Gemeente in gesprek gegaan. Mijn verhaal en argumenten werden in mijn optiek niet serieus genomen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een partij die mij kon helpen met het maken van een vakkundig bezwaar. Uiteindelijk ben ik bij de heer Schalke uitgekomen. Expert in dit vak en buitengewone kennis van de Zwolse woningmarkt. Nu wordt ik hierin geheel ontzorgd en heb ik tevens het gevoel dat wij worden “belast” met een eerlijke WOZ-waarde."

De heer B. Slagter uit Zwolle

"Robert Schalke heeft mij geholpen bij het verlagen van de WOZ-waarde. Robert is telefonisch goed bereikbaar en kwam bij mij thuis om de situatie te boordelen. Hij maakte op mij een professionele indruk en is daarnaast vriendelijk, eerlijk, correct, behulpzaam en komt zijn afspraken na. Hij zal er alles aan doen om je verzoek op een goede manier af te wikkelen."

Mevrouw L. Zoombelt, Nobelsingel 10 te Oldebroek

"Er kwam iemand naar ons huis kijken en daarna werd er een goed onderbouwd bezwaar ingediend.  Met het resultaat zijn wij meer dan tevreden en wij zijn blij dat er geen kosten aan verbonden zitten. Ons huis is verlaagd van € 231.000 naar 211.000. Eigenaar van een geschakelde woning aan de Bastertkamp 15 te Zwolle"

De heer en mevrouw Lans

"Aanvankelijk had ik zelf bezwaar ingediend. Dit werd afgewezen. Via het netwerk van MR4U heeft een lokale makelaar mijn woning getaxeerd en heeft MR4U een  beroepschrift ingediend bij de Rechtbank. Binnen anderhalve maand  heeft het GBLT alsnog de waarde van mij woning verlaagd van € 638.000 naar € 550.000. MR4U kan meer bereiken bij het GBLT dan wanneer je het zelf doet."

De heer H.E. van Ee

“We werden gevoelsmatig onevenredig te hoog aangeslagen in vergelijking met vergelijkbare woningen in de omgeving. Bovendien werd de waarde te fors verhoogd ten opzichte van voorgaande jaren. Mijn buurman wees mij toen op de werkwijze van MR4U en met succes. De WOZ-waarde is verlaagd van € 423.000 naar € 362.000”.

De heer W. Kaatman

“Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van het bezwaarschrift”.

De heer Schrover

"De waarde is verlaagd van € 245.000 naar € 178.000. Al jaren bleek de waarde veel te hoog.  Met terugwerkende kracht heeft Mr4U tot vijf jaar terug de aanslagen van de gemeente en het waterschap verlaagd."

Cor en Geertje uit Heerde

"Alles prima gegaan. Beroep bij de rechtbank voor tweede keer gegrond verklaard. Dank daarvoor."

Thea uit Windesheim